Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

3D-printer

3d-printer kopen?

Een 3D-printer produceert driedimensionale objecten op basis van digitale "bouwtekeningen". Het object wordt laag na laag opgebouwd. Een 3D-printer wordt steeds populairder onder hobbyisten. Je print er bijvoorbeeld eenvoudig mechanische onderdelen en behuizingen mee. Koop een 3D-printer bij Van Melis en laat de designer in je los!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Het gemak van een 3-D printer

Op zoek naar een 3D printer voor op kantoor of gewoon voor het uitoefenen van je hobby? Voor een goedkope 3D printer ben je bij Van Melis aan het juiste adres. Een 3D printer is onder andere geschikt voor hobby, reparatie en medische doeleinden. Op basis van digitale bouwtekeningen print deze printer driedimensionale objecten. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van inkt, maar van zogenaamde filamenten. Voor een compleet 3D printer bouwpakket zit je bij ons helemaal goed. Tegen een aantrekkelijke prijs haal je dit type printer in huis.

3D printer kopen bij Van Melis

Een 3D printer kopen in onze webshop levert je altijd voordelen op. Zo betaal je altijd een eerlijke prijs voor een 3D printer. Vanaf € 49,95 betaal je geen verzendkosten en wat je op werkdagen en zondag voor 20:00 uur bestelt, wordt de volgende werkdag naar u toegestuurd. Kortom, voor een goedkope 3D printer ben je bij Van Melis op de juiste plek. Je verzekert jezelf van de allerbeste kwaliteit en staat bovendien verstelt van de mogelijkheden die deze printer je biedt. Advies nodig? De mensen van onze klantenservice staan je met deskundig advies graag te woord.