Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Airco's / luchtkoelers

mobiele airco kopen of luchtkoeler bestellen?

Op een warme zomerdag kan het prettig zijn om enige verkoeling in huis of kantoor te hebben. Bij Van Melis vind je een divers aanbod aan mobiele airco's en luchtkoelers van de merken Eurom en Qlima. Wij garanderen dat een airco of luchtkoeler jou heel veel koele momenten gaat bezorgen! Maar hoe vind u dan de de beste mobiele airco ? In de collecties die hier te vinden is op vanmelis.nl is deze keuze al vereenvoudigd voor u. Uit veel verschillende soorten mobiele airco's hebben we de beste mobiele scooters geselecteerd. Bekijk ook onze homepage, waar misschien toevallig een fijne mobiele airco in de aanbieding te vinden is.

16 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

16 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Mobiele airco aanbieding

Ben je op zoek naar een mobiele airco aanbieding, een goedkope airco? Dan kun je het beste kijken naar een Eurom airco. De mobiele airco van Eurom kan zowel zorgen voor een aangename verkoeling in de ruimte, als de lucht bevochtigen en reinigen. Ook ionisatie, het verwijderen van ionen uit de lucht, behoort tot de functies van de luchtkoeler. Ionisatie zorgt voor een hoger zuurstofpeil, wat weer goed is voor de weerstand, slaapritme en hart- en longfuncties. Verder kan de aircooler in diverse richtingen draaien en kan de ventilator op verschillende standen worden gezet. Dit bereik je allemaal met een handzame afstandbediening.

Mobiele airco kopen

Wanneer het weer wat warmer wordt buiten en de lucht zeer droog wordt door deze warmte, dan wil je toch een manier kunnen vinden om een beetje te kunnen af te koelen en opnieuw te kunnen ademen. Een goede manier hiervoor is door gebruik te maken van een airco of een luchtkoeler. Wanneer je kiest voor een mobiele airco of luchtkoeler, kun je deze verplaatsen naar de ruimte waar je de verkoeling wilt. Handig dus wanneer het opnieuw zo warm zal worden!

Bespaar veel geld op deze aankoop!

Wanneer je een airco online koopt kun je veel geld besparen. Kijk ook hoeveel geld jezelf kunt besparen op het product van jouw keuze, want een echt goedkope airco kopen doet u online bij Van Melis. Een goedkope airco kopen hoeft zo helemaal niet moeilijk te zijn. Vind ook eenvoudig het beste model online. Je kunt hier ook terecht voor een mobiele airconditioning. Deze airco kan je altijd instellen op verschillende standen.

Zeker een goede aankoop tijdens hete dagen

Door het kopen van een airco of luchtkoeler ben je verzekerd van frisse lucht. Lekker koel in de zomer! Dit is zeker een product waar menig mens vrolijk van wordt. Het is een goede investering waar je zeker geen spijt van zal krijgen. Het online aanbod bij Van Melis is echt enorm uitgebreid. Je zult hier zeker kunnen slagen bij het vinden van een goed exemplaar. Het online aanbod bij ons is echt veel gevarieerder dan bij de winkel in uw buurt!