8.8 / 10
5859 beoordelingen

Van Melis Webshop Trustmark   

Onze medewerkers staan voor je klaar: +31528-204024
Houd order- en/of klantnummer bij de hand.

Let op: aanvraag van onderdelen slechts via e-mail

Hulp nodig? Bel +31528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Aszuigers

aszuiger kopen?

Met de aszuiger kun je snel bepaalde plaatsen schoonmaken. De machine heeft een sterke motor van 1200 watt en een tank met een grote inhoud. Met de aszuigers kun je de open haard, de barbecue en natuurlijk ook de werkplaats snel schoonmaken. Hierbij kan de zuiger zelf de asresten, en ook de barbecue kolen schoonmaken en opruimen. De machine is erg eenvoudig om te gebruiken. Nadat je hem hebt aangezet werkt de aszuiger meteen. Vervolgens kun je met de slang gaan over de plekken die schoon moeten worden.Aszuigers bij Van Melis doen deze klusjes snel, eenvoudig en bovenal veilig.

7 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

7 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

De beste aszuigers

Bij het horen van aszuiger denken de meesten onder ons al vlug aan de winter en een open haard of kachel en daar stopt het, toch? Niet dus! De aszuiger komt ook prima van pas om in de zomer je barbecue weer schoon te maken. Niet alleen de as maar ook alle restanten van hout en kolen worden probleemloos verwijderd. Een gewone stofzuiger doet dit ook denkt u? Niet doen! Een gewone huishoudelijke stofzuiger kan ook wel fijn stof opzuigen maar dat zal de levensduur van uw toestel behoorlijk inkorten: de motor van een gewone stofzuiger is niet bestand tegen fijn stof met als gevolg dat de motor erdoor wordt beschadigd.

De aszuiger heeft niet alleen een stevigere opvangtank, hij is erop voorzien om ook fijn stof te kunnen opzuigen zonder dat het de levensduur van het toestel benadeelt. Zo goed als alle aszuigers bevatten filters die verhinderen dat die kleinste stofdeeltjes terug in de ruimte terecht komen. Zo kan je veilig schoonmaken en een gezonde werkomgeving behouden.

Met de aszuiger kun je snel bepaalde plaatsen schoonmaken. De machine heeft een sterke motor van 1200 watt en een tank met een grote inhoud. Met de aszuigers kun je de open haard, de barbecue en natuurlijk ook de werkplaats snel schoonmaken. Hierbij kan de zuiger zelf de asresten, en ook de barbecue kolen schoonmaken en opruimen. De machine is erg eenvoudig om te gebruiken. Nadat je hem hebt aangezet werkt de aszuiger meteen. Vervolgens kun je met de slang gaan over de plekken die schoon moeten worden.

De beste aszuiger koop je online

Wanneer je dit product graag wilt kopen moet je dat zeker online bij Van Melis doen. Ons online aanbod is enorm uitgebreid en voor ieder wel wat wils in petto heeft. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een klein model of groot exemplaar. Je kunt zowel kleine als grote aszuigers kopen op de website.