Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Bouwdrogers

bouwdroger kopen?

Een bouwdroger wordt gebruikt voor ontvochtiging van een werkplaats. Ze worden vaak toegepast bij nieuwbouw, omdat deze plekken door omstandigheden vaak erg vochtig zijn. Bij Van Melis koop je bouwdrogers voor een mooie prijs.

3 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

3 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Luchtontvochtiger

Wat is een bouwdroger? Hoe werkt zo'n apparaat, wat is het nut en door wie wordt het gebruikt? Kan iedereen zomaar een bouwdroger kopen? Eerst is het interessant om te weten dat bouwdrogers geen echt specifieke doelgroep hebben. Het is helemaal niet zo dat bouw drogers alleen in de bouw gebruikt worden, hoewel ze er toch heel frequent worden gehanteerd om locaties te drogen. Een bouwdroger is dan ook een apparaat wat ontwikkeld werd en wordt gebruikt om een vochtige locatie helemaal te drogen. Synoniem is dan ook luchtontvochtiger.

Heel soms wordt ook afzuig- of droogzuigsysteem genoemd.

Een bouwdroger huren? Nee gewoon kopen bij Van Melis!

Zoals gezegd dienen bouwdrogers tot het ontvochtigen van een vochtige plaats of locatie. Een vochtige bouwlocatie kan namelijk beginnen schimmelen. Daarom is het ook belangrijk dat bij de aanbouw van een locatie een lucht ontvochtiger wordt gebruikt. Professionele firma's zullen dat meestal al uit zichzelf doen maar wanneer u zelf een huis (ver-) bouwt moet je er ook zeker aan denken. Huren kan, maar gewoon kopen en daarna tweedehands verkopen is meestal veel voordeliger!