8.8 / 10
5766 beoordelingen

Van Melis Webshop Trustmark   

Onze medewerkers staan voor je klaar: +31528-204024
Houd order- en/of klantnummer bij de hand.

Let op: aanvraag van onderdelen slechts via e-mail

Hulp nodig? Bel +31528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Bouwradio

bouwradio kopen?

Harder werkers verdienen radiomuziek, klaar. Bij Van Melis shop je bouwradio's en een kabelhaspel. Alles om buitenwerkers in een goede sfeer te laten functioneren. Dat werkt wel zo prettig (én efficiënt)!

4 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

4 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Bouwradio

U koopt een bouwradio het beste voordelig online. Een goedkope bouwradio kopen is zeker geen miskoop. Het is een goede aankoop waar u vele jaren lang plezier van kunt hebben. Schaf er ook eentje aan! U zal er zeker geen spijt van krijgen. Bouwradio's zijn vandaag de dag nog steeds erg populair. Veel mensen gebruiken een bouwradio bij het klussen.

bouwradio's kopen?

Zware werkzaamheden uitvoeren is net iets plezanter met een happy deuntje op de achtergrond. Een bouwradio is voor menig professionele klussers een onmisbaar accessoire!

Er bestaan verschillende soorten bouwradio's in vele varianten. De meeste werken op een accu , want een bouwradio wil je immers overal kunnen zetten , ook op plekken waar geen stopcontacten te vinden zijn. Het draagbare toestel heeft meestal een robuust uiterlijk en is schokbestendige en stofdicht

Met een accu werfradio heb je altijd en overal muziek en dat verbetert de sfeer op het werk.