Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Elektra

ELEKTRA KOPEN?

Je kent het wel: bezette stopcontacten. Waar moet je je mobiel opladen als alles bezet is? Hoe moet je bij het stopcontact komen als de kabel van je grasmaaier net te kort is? VanMelis.be biedt jou een passende oplossing voor dit soort problemen. Met stroomverdelers, verlengkabels, kabelhaspels en doordrukstekkers kom je een heel eind. We zijn trouwens ook heel goed met tijdschakelaars, stekkerdozen, kabelbinders en meer.

Producten 1 tot 60 van 128 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1 tot 60 van 128 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Elektra

Velen zijn erg voorzichtig als ze met elektra moeten werken. Dat is, omdat elektriciteit niet zichtbaar is en wanneer het niet goed wordt gebruikt, gevaarlijk is. Doe daarom nooit iets met elektra, indien je niet weet wat je kunt en mag doen.

Keurmerk

Zorg er bij het gebruik van elektronische apparatuur voor dat je goedgekeurde producten gebruikt. Wanneer op de gereedschappen die je gebruikt het KEMA-keurmerk staat, dan heb je goed gereedschap. Dat geldt ook voor kabelhaspels, verlengkabels, stroomverdelers en doordrukstekkers. Ook tijdschakelaars en stekkerdozen moeten het keurmerk KEMA dragen. Bij vanMelis.nl kun je de juiste producten in de categorie elektra aanschaffen. Dus elektra artikelen kopen bij van Melis, zodat je zeker weet dat je veilig kunt werken.

Eerst denken en dan doen.

Bij het werken met elektriciteit moet je weten wat je doet. Ga niet onbezonnen te werk. Veel werkzaamheden mag je zelf niet uitvoeren, maar deze moet je overlaten aan een bevoegd installateur. Doe je dergelijke werkzaamheden toch zelf dan kan een verzekering, indien er brand zou ontstaan, moeilijk gaan doen. In het ergste geval zullen ze niets uitkeren. Wees dus voorzichtig met elektriciteit. Elektronisch gereedschap kopen moet je doen bij een vertrouwde zaak.