Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Bewegingsmelders

Bewegingsmelders kopen?

Een bewegingsmelder is een apparaatje dat bewegingen voelt (er zit een sensor in) en registreert. Het geeft een signaal af waardoor er bijvoorbeeld verlichting wordt ingeschakeld. Een bewegingsmelder kan gebruikt worden als anti-inbraaksysteem: de inbreker schrikt van het licht en zal waarschijnlijk vluchten. Een andere toepassing is energiebesparend, bijvoorbeeld in de hal van een publieke ruimte: het licht gaat aan als iemand de sensor passeert en gaat weer uit als er geen bewegingen meer worden geregistreerd. Ook kunnen deuren middels dit systeem worden geopend, en roltrappen in gang gezet

1 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

1 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

De beste bewegingsmelders

Op zoek naar een goede bewegingsmelder? Bij van Melis vind je het grootste aanbod online. Je hebt de keuze uit vele verschillende soorten bewegingsmelders. Denk bijvoorbeeld aan een bewegingsmelder buiten of een inbouw bewegingsmelder. Natuurlijk kun je ook een keuze maken uit vele verschillende andere soorten bewegingsmelders. Je kunt hier ook terecht voor een buitenlamp met bewegingsmelder.

Koop de beste bewegingsmelder!

Kies online uit een groot assortiment. Kies bijvoorbeeld voor een draadloze bewegingsmelder, klik-aan-klik-uit bewegingsmelder of lamp met bewegingsmelder. Heb je vragen over bewegingsmelders? Neem dan gerust contact met ons op!