Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Stekkerdoos tuin

Elektriciteit in de tuin

Het is prettig om op een veilige manier elektriciteit te gebruiken. En zeker in de buitenlucht, zoals in de tuin. De koude dagen zijn in aantocht en dan verbruiken we meer stroom, ook buitenshuis. Denk maar eens aan de kerstverlichting, die elk jaar weer gebruikt gaat worden. Een betrouwbare stekkerdoos in de tuin is dan noodzakelijk. De Brennenstuhl is een tuinstekkerdoos waar een handige pin aan zit. Op elke gewenste plek te gebruiken door eenvoudig de pin in de grond te steken.

11 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

11 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Stekkerdoos tuin

Uiteraard is elke stekkerdoos tuin voorzien van klapdeksels. Er kan beslist geen vocht met elektriciteit in contact komen. Geen gevaar voor kortsluiting. Weerbestendige kunststof zorgt ervoor dat de stekkerdoos alle weersomstandigheden aan kan.

De stekkerdozen die buiten gebruikt worden zijn handig voor allerlei klussen en omstandigheden. Zo kan de elektrisch barbecue op elke gewenste plek worden neergezet en worden aangesloten. De pin onder de stekkerdoos zorg ervoor dat deze snel te verplaatsen is.

Hangende stroomverdeler

De hangende stroomverdeler van Brennenstuhl, is ideaal voor buiten op de bouwplaats. De slagvaste, kunststof behuizing bevat grote gereedschapshaken. Deze stekkerdozen hebben een slim ophangsysteem, zodat je ze overal aan wanden kunt bevestigen. De automatische deksels beschermen de stroomverdelers tegen vocht en vuil. Een ideaal product wanneer je buitenshuis gaat klussen en stroom nodig hebt voor licht en apparatuur.