Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Stroomverdelers

waarom een stroomverdeelkast - aansluitkast - powerbox kopen?

Een stroomverdeelkast dient ervoor om de stroomtoevoer in groepen te splitsen. Met het splitsen van de stroomtoevoer wordt voorkomen dat meteen alle elektriciteit uitvalt, als slechts een deel van het systeem overbelast raakt of wanneer er een keer kortsluiting is. Is de stroom aanwezig, dan kunt u er alle kanten mee op. Alle stroomverdeelkasten zijn ruim voorzien van de nodige contactpunten en voldoen verdeling en aansluitmogelijkheden van elektriciteit op de werf geleverd via het net of een stroomaggregaat, voor het voeding van machines, gereedschap en diverse installaties.

32 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

32 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Stroomverdelers

Het woord stroomverdeler zegt eigenlijk al wat het kan doen. Het verdeelt je stroom! De stroomverdeler kun je gebruiken wanneer je meerdere bronnen hebt die stroom nodig hebben. Je kan het gebruiken voor diverse elektrische apparaten. Op het moment dat je de stroomverdeler gebruikt is de kans ook veel kleiner dat er kortsluiting kan ontstaan. Het moet natuurlijk wel zelf ook gekoppeld zijn aan een stroom toevoer of het stroomnet. Het is natuurlijk ook makkelijk te verplaatsen op de plek waar en wanneer jij het nodig hebt.

Onze stroomverdelers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. De verschillen zitten in het aantal verdeelpunten, het voltage, de stroomsterkte en de lengte van de kabel.

Zorg dat het punt waar de stroomverdeler op aangesloten zit op een veilige groep zit zodat de stop er niet al te snel uit springt wanneer er meerdere apparaten worden aangekoppeld, hierbij moet je opletten om het aantal Ampère wat door de stroomverdeler kan en wat door het stopcontact kan.

De beste stroomverdelers

Zoek je een goede stroomverdeler? Stroomverdelers koop je eenvoudig en voordelig online bij Van Melis. Kies voor de beste stroomverdeelkast. Je kunt online kiezen uit een enorm groot aanbod. Een stroomverdeler hoeft niet altijd veel geld te kosten. Vragen? Neem gerust contact met ons op!