Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Fietshouders

FIETSHOUDER KOPEN?

Die trouwe fiets die jou elke dag heen en terug brengt naar het werk, verdient op z'n minst een plekje om te hangen of te staan. Bij VanMelis.be bieden we diverse fietshouders aan, variërend van een fietsenrek tot muurmontage.

6 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

6 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Een fietshouder aan de muur, dat is handig!

Wanneer je houdt van een actieve levensstijl en je bent graag buiten, dan kan de fiets je misschien wel bekoren. Op het platteland is het lekker om te fietsen, maar zeker wanneer je in de stad woont, dan kan fietsen er handig zijn. Je kan je dan snel verplaatsen, hoeft niet met de bus of tram gaan, en je staat niet in de file... Maar wanneer u in de stad woont dan heb je helaas vaak niet de luxe om een (grote) tuin te hebben. En dan moet je toch jouw fiets ergens kunnen plaatsen. Wanneer je geen tuin hebt, dan heb je vast ook geen garage of tuinhuisje. Danis een fietshouder een goed idee voor jou. Fietshouders kan je bevestigen aan een muur, waarmee je uiteraard weinig ruimte verliest en waarmee je jouw fiets toch kan vastleggen zonder dat je fiets snel op de grond zal vallen.

Tips bij het kopen van fietshouders

Je fiets ergens op kunnen bergen is veel makkelijker dan hem ergens neer te zetten en vervolgens keer op keer moeten verplaatsen omdat deze in de weg staat. Hiervoor kun je een fietshouder gebruiken. Je hebt fietshouders voor aan de wand en voor aan het plafond.

  • Een fietshouder voor aan de wand is makkelijk in gebruik, snel te monteren, opvouwbaar en kan 2 fietsen bijhouden.
  • Een fietshouder voor aan het plafond zorgt ervoor dat de fiets uit het zicht verdwijnt. Door de fiets aan de fietshouder te monteren en de fietslift omhoog te brengen, is je fiets makkelijk en goed opgeborgen.

Ook interesse in een fietshouder?

Wil je zelf ook graag een fietshouder kopen? Bekijk dan zeker het aanbod op deze website. Hier vind je een ruim aanbod, en uiteraard van uitstekende kwaliteit! Heb je hierbij nog verdere vragen, dan kan je deze uiteraard altijd stellen aan ons. We staan je graag bij voor alle verdere vragen.