Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Insectendoders

insectendoder kopen?

Bij Van Melis op kantoor vinden we niets vervelender dan muggen, vliegen of ander lastig vliegend tuig. Gelukkig bieden we verschillende soorten insectendoders aan, variërend van een elektrische vliegenmepper tot een vliegenlamp. Fijn, dan hoeven we geen collega meer rond te laten huppelen met een slap vliegenmeppertje.

17 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

17 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Insectendoders

Vliegend ongemak. Krijg je een tenniselleboog van het steeds maar wegjagen van die vervelende wesp? Probeer je tevergeefs dagelijks jouw stukje fruit te eten zonder de proteïnen van fruitvlieg te smaken? Herbeleef je ongewenst je prille ouderschap van gebroken nachten dankzij de muzikaliteit van die ene mug? De juiste insectendoder kan je van al deze ongemakken verlossen!

Insectendoder kopen?

Ga de strijd aan tegen bijtende en zoemende muggen of vervelende vliegen! Er zijn enast de traditionele vliegenmepper, verschillende soorten insectendoders te koop :elektrische vliegenmeppers, een vliegenlamp, spray's...

Voor de vliegende insecten werkt een vliegenlamp als insectendoder erg effectief. Deze energiezuinige lampen werken op elektriciteit. Hier geen schadelijke stoffen of geurtjes! De elektronische insectendoders verspreiden ultraviolet licht en trekken oa muggen en vliegen aan. De lamp zit in een rooster dat onder lichte stroom staat, net voldoende om het insect op een snelle en pijnloze manier te doden.