8.8 / 10
5766 beoordelingen

Van Melis Webshop Trustmark   

Onze medewerkers staan voor je klaar: +31528-204024
Houd order- en/of klantnummer bij de hand.

Let op: aanvraag van onderdelen slechts via e-mail

Hulp nodig? Bel +31528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Keukenbenodigdheden

KEUKENBENODIGDHEDEN KOPEN?

Er gaat niets boven lekker koken. Met de juiste benodigheden kom je een heel eind. Bij VanMelis.be bieden we een variërend aanbod aan keukenbenodigdheden aan. Zo kun je bij ons terecht voor besteksets, thermosflessen, blenders en pannen. Alles om optimaal te kunnen genieten van je kookmoment!

17 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

17 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Keukenbenodigdheden

Keukenbenodigdheden

Om een lekkere maaltijd klaar te maken, zijn een aantal keuken benodigdheden onontbeerlijk. Ben je een echte keukenprins of -prinses, dan weet je, dat er in ieder geval pannen aanwezig moeten zijn. Van Melis.nl heeft hoogwaardige kwaliteitsartikelen in het assortiment op het gebied van keukenbenodigdheden. De Bama Aphrodite 6-delige kook set is een pannenset van hoogwaardig RVS materiaal. Een duurzaam product waar je de heerlijkste gerechten mee kunt bereiden.

Wijnkoelkasten en diepvrieskisten

Bij elk gerecht hoort een toepasselijke wijn. Inbouw wijnkoelkasten zijn voor zowel bedrijven als particulieren op voorraad. Deze koelkasten zorgen voor een constante temperatuur van wijn. Aan te schaffen vanaf de inhoud voor 7 flessen wijn. De kasten met een inhoud voor 51 flessen, zijn ideaal voor een feest waar veel mensen bij aanwezig zijn. Bij het gebruik van een speciale wijnkoelkast heeft u altijd de perfecte temperatuur voor uw witte en rode wijn.

De vrieskisten in de vorm van een vrieseiland, zijn geschikt om te plaatsen in de shop van een benzinestation of de supermarkt. Hoogwaardige, gebruikte kwaliteitskisten die worden geleverd met een garantietijd van 6 maanden.

Keukenbenodigdheden online

Keuken benodigdheden kunnen op simpele wijze online worden besteld. Doet u de bestelling vóór 20.00 uur dan gaat deze nog dezelfde dag de deur uit. Keukenbenodigdheden die voor een bedrag van €49,95 zijn besteld, worden gratis verzonden.