Onze medewerkers staan voor je klaar: +31528-204024
Houd order- en/of klantnummer bij de hand.

Let op: aanvraag van onderdelen slechts via e-mail

Hulp nodig? Bel +31528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Kluisjes

KLUIS KOPEN?

Berg altijd en overal je waardevolle spullen veilig op met een metalen kluis van Varo. VanMelis.be biedt diverse kluizen in verschillende formaten aan. Inbrekers maken geen schijn van kans!

7 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

7 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Kluisjes

Waardevolle documenten, sieraden, geld. Dit zijn spullen die je het liefst zo veilig mogelijk wil opbergen. Om dit soort zaken zo op te bergen dat vreemden er niet bij kunnen zijn kluisjes ideaal. Ze zijn voorzien van een elektronische slot en zijn met een cijfercode te openen. Kluisjes zijn er in verschillende soorten en maten en zijn dubbelwandig. In de kluisjes zit voldoende opbergruimte. Genoeg om zonder problemen alle belangrijke en waardevolle spullen in op te kunnen bergen.

Ben je op zoek naar de beste kluisjes?

Je kunt een keuze maken uit een enorm groot aanbod. Kies ook voor het kluisje dat het beste bij je past. Bijvoorbeeld mini kluisjes, klein kluisje, geld kluisje of brandvrije kluisjes. Kluisjes kopen doe je online. Dit omdat het een stuk voordeliger is. Kluisjes kopen was nog nooit zo gemakkelijk!

Goedkope kluisjes vindt je online

Je kunt hier terecht voor de brandvrije kluisjes, sleutelkluisjes of wat voor soort kluisje dan ook. Het aanbod van kluisjes is echt enorm uitgebreid en biedt voor een ieder wel wat. Je zult dan ook zeer zeker kunnen slagen in het vinden van het beste exemplaar