Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Koffers en tassen

KOFFER OF TAS KOPEN?

Op vakantie naar een ver oord is leuk, wanneer je bagage onderweg niet verongelukt. VanMelis.be biedt jou daarom allerlei soorten en maten koffers en tassen aan, waarbij je een keuze kunt maken uit kleur, grootte, gewicht, materiaal en meer. Zo maak je je koffer of tas iets persoonlijks, iets van jou. En dat maakt reizen nog veel leuker!

53 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

53 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

De beste koffers en tassen

Zoek je de beste koffers en tassen? Deze kun je gemakkelijk online kopen. Het aanbod van koffers online en tassen is erg groot. Goedkope koffers en goedkope tassen vind je gemakkelijk en snel online. Een groot voordeel is dat het assortiment een heel stuk uitgebreider is. Daarbij zijn de prijzen een stuk goedkoper dan in de winkel. Je betaalt daar vaak de hoofdprijs. Dat wil je natuurlijk liever voorkomen. Koop daarom voordelig online. Het geld dat je bespaart kan aardig oplopen. Het is zeker de moeite waard om online te kopen.

Koffers en tassen kopen?

Tassen en koffers gebruiken we elke dag om onze spullen van A naar B te transporteren. Vrouwen houden van een mooie tas en hebben daar veel geld voor over. Mannen gebruiken koffers om te reizen en hun laptop veilig in op te bergen. Aluminium koffers zijn sterk en duurzaam en in staat om veel artikelen mee te nemen. Documenten, laptops en kantoorartikelen kunnen allemaal in de opbergkoffers die in verschillende afmetingen en kleuren verkrijgbaar zijn. De stevige sloten zorgen ervoor dat je spullen veilig zijn opgeborgen. Heb je een opbergkoffer voor je geld nodig? Kijk dan even bij onze geldkistjes.

Goedkope koffer kopen?

Wil je een goedkope koffer kopen van de beste kwaliteit? Dan ben je bij VanMelis.nl zeker op de goede plaats. Het materiaal van onze koffers zijn aluminium, kunststof, plastic of staal. Ook de merken die wij aanbieden zijn van top kwaliteit. Zo vind je koffers van het mark Perel, Tayg, Toolland en Varo. Zij hebben jarenlang ervaring in het leveren van de beste en goedkoopste koffers.