Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Luchtbevochtiging

LUCHTBEVOCHTIGER KOPEN?

Een ideale luchtvochtigheid ligt tussen de 40% en 60%. Er kunnen serieuze klachten ontstaan, wanneer de luchtvochtigheid in huis te hoog of te laag is. Niemand staat te springen op schimmel, geïrriteerde luchtwegen, krakend hout of irritatie aan ogen. Zorg dat je met een luchtbevochtiger van VanMelis.be de vochtproblemen in huis daadwerkelijk aanpakt!

2 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

2 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Wat is een luchtbevochtiger?

Een luchtbevochtiger zorgt ervoor dat je geen kriebelhoest krijgt. Het houdt de lucht in goede conditie.

Droge lucht binnenshuis brengt gezondheidskwaaltjes mee. Voor een goede luchtcirculatie zetten we daarom de ramen eens goed open. Maar wat in de winter? Steeds meer mensen halen een luchtbevochtiger in huis.

Is zo'n luchtbevochtiging nu echt nodig? Ja, door onze snel veranderende levensstijl willen we het nergens meer koud hebben! Onze huizen worden erg goed geïsoleerd : geïsoleerde ramen, dak-en vloerisolatie, ... Frisse lucht komt nog amper de woning binnen!

Een ideale luchtvochtigheid ligt tussen 40 en 60 procent water? Een luchtbevochting zorgt via zijn waterreservoir automatisch voor een ideale luchtvochtigheid.

Het maakt niet uit wat voor luchtbevochtigers je zoekt

Zoek je meer dan een luchtbevochtiger? Je kunt ook kiezen voor een luchtbevochtiger verwarming. Een luchtbevochtiger verwarming verwarmt eém bevochtigt de lucht. Tevens kun je hier terecht voor een radiator luchtbevochtiger. 

Luchtbevochtiging koopt je online

Ben je op zoek naar luchtbevochtiging? Dit koop je het beste online. Het online aanbod is zeer uitgebreid en de prijzen zijn zeer laag. Online kopen brengt dus eigenlijk alleen maar voordelen met zich mee. Waarom zou je niet online kopen? Het is een stuk gemakkelijker bovendien. Je vindt snel wat je zoekt en laat het bestellen. Vervolgens wordt het thuis bezorgd wanneer je maar wilt. Het maakt niet wat voor luchtbevochtiger je zoekt. Je vindt een luchtbevochtiger naar uw wensen online.