Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Luchtontvochtiging

LUCHTONTVOCHTIGER KOPEN?

Een ideale luchtvochtigheid ligt tussen de 40% en 60%. Er kunnen serieuze klachten ontstaan, wanneer de luchtvochtigheid in huis te hoog of te laag is. Niemand staat te springen op schimmel, geïrriteerde luchtwegen, krakend hout of irritatie aan ogen. Zorg dat je met een luchtontvochtiger van VanMelis.be de vochtproblemen in huis daadwerkelijk aanpakt!

7 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

7 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Luchtontvochtiging

Heb je last van schimmel, geïrriteerde luchtwegen, irritatie aan de ogen of een andere klacht die met de luchtvochtigheid van uw huis of pand te maken heeft? Wij bij Van Melis hebben daar de ideale oplossing voor!

Ons ruime assortiment aan luchtontvochtigers biedt voor ieder wat wils, zodat je vochtproblemen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Luchtontvochtiging online kopen

Wij van Van Melis bieden je luchtontvochtigers aan van hoge kwaliteit in alle prijscategorieën en leveren bovendien de volledige bestelling GRATIS aan huis vanaf € 49,95. Het aanbod is zeer uitgebreid en de prijzen zijn zeker niet duur. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een kleine luchtontvochtiger of elektrische luchtontvochtiger. Maar ook voor: luchtontvochtiger lage temperatuur, luchtontvochtiger auto of een luchtontvochtiger zwembad. De beste luchtontvochtiger vind je sowieso bij vanMelis. Het online aanbod is veel groter dan in de winkel. 

Bestel het gemakkelijk, snel en vooral voordelig online!