Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Luchtreiniging

LUCHTREINIGER NODIG?

Tegenwoordig is verontreinigde lucht in huis heel gebruikelijk. Bij VanMelis.nl vinden we dat dit een serieus probleem is en absoluut niet gebruikelijk hoort te zijn! In ruimtes gaan zich huisstofmijten, stofdeeltjes en bacteriën bevinden die daar simpelweg niet horen. Met een luchtreiniger van VanMelis.be breng je verlichting en herstel je de luchtkwaliteit in huis. Met de grootste zorg voor de beste gezondheid.

2 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

2 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Luchtreiniging

Vooral in de herfst en winter brengen we de meeste tijd binnen door. Luchtvervuiling binnenshuis is echter vaak aanwezig. Denk maar aan slecht geïsoleerde huizen, rook, de aanwezigheid van huisdieren. Daarom is luchtreiniging geen overbodige luxe! Vooral wie last heeft van een allergie of huisstofmijt helpt een luchtreiniger de allergieprikkel te verminderen. 

Een luchtreiniger filtert bacteriën, allergenen ,fijn stof en nare geurtjes. Ze zijn uitgerust met een HEPA-filter die schadelijke stoffen uit de lucht filteren. Voor een optimaal gebruik moeten deze filers volgens de gebuiksaanwijziging vervangen worden.

Kies uit de beste soorten

Maak een keuze uit de beste producten. Bijvoorbeeld een hooikoorts luchtreiniger, luchtreiniger stof, luchtreiniger rook of wat voor één dan ook. Je zult online zeker kunnen vinden wat je zoekt. Je hebt een keuze uit het grootste assortiment en de prijzen zijn helemaal niet duur. Het is dus veel beter om dit online te kopen dan in de gewone winkel. Het aanbod is gewoon veel groter en de prijzen een heel stuk lager.

De beste luchtreinigers

Zoek je een goede luchtreiniger? Het online aanbod bij Van Melis is echt enorm groot. Vind hier de luchtreiniger die voldoet aan je wensen. Luchtreinigers zijn normaal vrij prijzig. De prijzen voor luchtreinigers online bij Van Melis zijn een stuk goedkoper dan in de winkel. Vragen? Neem gerust contact op!