Onze medewerkers staan voor je klaar: +31528-204024
Houd order- en/of klantnummer bij de hand.

Let op: aanvraag van onderdelen slechts via e-mail

Hulp nodig? Bel +31528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Magazijnwagens

MAGAZIJNWAGEN KOPEN?

Het dragen en sjouwen van zware spullen is alles behalve goed voor je rug. In magazijnen wordt daarom vaak gewerkt met zogenaamde magazijnwagens, waarmee je zware objecten verplaatst zonder jezelf te belasten. Dat betekent minder energieverspilling en meer oog voor gezondheid! Daar gaan we bij Van Melis voor.

20 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

20 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Magazijnwagens

Om zware spullen te verplaatsen zijn magazijnwagens de ideale hulp

Wat als je iets wat heel zwaar is moet verplaatsen? Nu kun je proberen om op te tillen en er een stukje mee te gaan lopen. Maar dat is waarschijnlijk niet goed voor je rug. Je kunt hiervoor beter magazijnwagens gebruiken. Die zijn heel stevig en ook heel handig om zware spullen naar een andere plek te brengen. Zet je spullen op magazijnwagens en je kunt ze heel gemakkelijk (door de wieltjes die eronder zitten) van de ene naar de andere kant verplaatsen. De ideale hulp voor spullen die bijna niet te tillen zijn.

De beste magazijnwagens

Zoek je de beste magazijnwagens? Je bent hier dan aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor een gewone steekwagen, inklapbare steekwagen of steekwagen opvouwbaar. Het online aanbod van steekwagens is enorm uitgebreid. Daarbij zijn de prijzen online een stuk goedkoper als normaal gesproken. Je kunt dus veel geld besparen door het kopen van een steekwagen online. Doe dit ook wanneer je een keuze wilt maken uit een enorm assortiment tegen de laagste prijs. Vragen? Neem gerust contact met ons op!