Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Magazijnwagens

steekwagen kopen?

Het dragen en sjouwen van zware spullen is alles behalve goed voor je rug. In magazijnen wordt daarom vaak gewerkt met zogenaamde steekwagens, waarmee je zware objecten verplaatst zonder jezelf te belasten. Dat betekent minder energieverspilling en meer oog voor gezondheid! Daar gaan we bij Van Melis voor.

27 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

27 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Opvouwbare steekwagen

Wanneer u spullen wilt verplaatsen, komt een trolley of opvouwbare steekwagen goed van pas. Daarmee bespaart u energie en de gesteldheid van uw rug. Doordat een steekwagen opvouwbaar is, draagt het bij aan een optimaal transport en vermindert het de kans op fysieke klachten. Zo hebben de opvouwbare steekwagens van VanMelis een slimme constructie, waarbij u de schep van de steekwagen kunt inklappen of zelfs de volledige beugel in kunt vouwen. U kunt uw steekwagen opbergen op uw gewenste plaats.

Steekwagen kopen?

Wat u ook moet verplaatsen, bij VanMelis vindt u het juiste gereedschap. Wilt u een steekwagen kopen? VanMelis biedt verschillende steekwagens of trolleys aan in verschillende uitvoeringen die het transport eenvoudiger en sneller maken. De opvouwbare steekwagens zijn mogelijk in een aluminium of stalen uitvoering.