I.v.m. het Corona-virus en daarom enorme drukte bij onze vervoerders kunnen wij onze levertijden niet garanderen zoals u van ons gewend bent. Onze klantenservice is wel bereikbaar maar erg druk. Heeft u toch een vraag, stel deze bij voorkeur per email. Onze excuses voor het ongemak.×

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Opbergmogelijkheden

OPBERGMOGELIJKHEDEN KOPEN?

Als je een hekel hebt aan rondslingerende cd's, schoenen of gereedschap, dan is een opbergkoffer of gereedschapswagen iets voor jou. VanMelis.be biedt een divers aanbod aan opbergmogelijkheden aan, variërend in formaat, kleur, mobiliteit en materiaal. Voor elke opberging een mogelijkheid!

47 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

47 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Vele verschillende soorten opbergmogelijkheden

Heb je veel te veel spullen in je huis na deze jarenlang te verzamelen en kan je deze nu ook niet meer opbergen? Dan kan je altijd opteren voor een koffer an Van Melis. Hier kan je allerlei soort koffers kopen voor een lage prijs.  Of je nu op zoek bent naar opbergkoffers, trolley koffer of aluminium koffer. Hierdoor heb je er voor een lage prijs een hoop opbergmogelijkheden bij. Wens je graag meer informatie over deze opbergmogelijkheden, aarzel dan niet contact op te nemen met ons. We staan je graag bij bij al je verdere vragen!

De beste prijzen

Het online kopen van opbergkoffers of van een trolley koffer is veel voordeliger dan in een normale winkel. En aangezien niemand voor dit product meer wil betalen dan dat nodig is, is Van Melis een goede keuze. Neem dus gerust eens een kijkje op de website voor de vele verschillende types. Je zult hier zeker kunnen vinden wat je zoekt.  Vergelijk gerust de prijzen als je nog in de twijfelzone zit. Je zult zien dat het loont!