8.8 / 10
5766 beoordelingen

Van Melis Webshop Trustmark   

Onze medewerkers staan voor je klaar: +31528-204024
Houd order- en/of klantnummer bij de hand.

Let op: aanvraag van onderdelen slechts via e-mail

Hulp nodig? Bel +31528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Ramenreiniger

ramenreiniger kopen?

Met de Powerplus ramenreiniger van Van Melis maak je alle ramen streeploos schoon. Dankzij de krachtige vacuum krijgt vies water geen schijn van kans om strepen of druppels achter te laten op de vloer. Lekker handig, zo kun je die glazenwasser ook meteen de deur uit doen!

1 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

1 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Ramenreiniger

De beste ramenreiniger

Heb je geen zin meer in het telkens moeten wassen van je vieze ramen? Met een ramenreiniger van Van Melis maak je je ramen in een handomdraai schoon. Zo verandert ramenlappen van een grote klus in een kleine taak. En dat alles zonder gedoe met zemen en sop, en zonder strepen. Al het vuile water wordt namelijk meteen door de ramenreiniger opgezogen, zodat er geen water of viezigheid achterblijft. Met een ramenreiniger kun je nog veel meer schoonmaken dan alleen ramen. Ook gladde tegelvloeren, wastafels, en keukenbladen worden weer helemaal schoon.

Ruitenreiniger koop je online

De beste modellen vind je online. Waarom zou je dit in de winkel kopen? Dat is een stuk duurder. Daarbij heeft je online de keuze uit de meeste modellen. Kies ook voor het model dat het beste bij je past.

Ruitenreiniger kopen hoeft niet veel geld te kosten

Op zoek naar de beste ramenreiniger? Koop deze online! De prijzen zijn een stuk goedkoper als normaal gesproken. Kies voor een model met snoer of draadloos. Het is maar net wat jouw persoonlijke voorkeur geniet. Ga ook naar de website om het actuele aanbod te bekijken.