Onze medewerkers staan voor je klaar: +31528-204024
Houd order- en/of klantnummer bij de hand.

Let op: aanvraag van onderdelen slechts via e-mail

Hulp nodig? Bel +31528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Sleutelkastjes

SLEUTELKASTJE KOPEN?

Ben je wel eens je sleutel kwijt of is je zoon of dochter wellicht expert in het laten verdwijnen van huissleutels? Dan biedt een sleutelkastje van VanMelis.be een oplossing. Met deze chique opbergplaats voor al je sleutels komt er niemand meer voor een gesloten deur te staan. Behalve ongewenst bezoek, natuurlijk.

3 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

3 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Sleutelkastjes

Een sleutelkastje is een kast waar je sleutels in kunt opbergen op een veilige en overzichtelijke manier. Het kastje kan bevestigd worden aan de muur. De schroeven hiervan zitten aan de binnenkant van het kastje wat het extra veilig maakt en ervoor zorgt dat het niet makkelijk van de muur af te halen is. Het kastje kan op verschillende manieren afgesloten worden, afhankelijk van wat je zelf prettig vindt. Het kan bijvoorbeeld afgesloten worden door een zelfgekozen code, een sleutel, cijferslot of een app op je telefoon. De kastjes zijn in verschillende materialen te krijgen.

Koop je sleutelkastje op Vanmelis.nl

Een van de voordelen om een sleutelkastje online te bestellen, is dat de prijzen online een stuk voordeliger zijn dan in de meeste fysieke winkels. Door de goede kwaliteit van Vanmelis.nl kun je lang plezier hebben van jouw sleutelkastje.

Kies voor het sleutelkaartje dat het beste bij je past

Gelukkig kun je op Vanmelis.nl een keuze maken uit een enorm aanbod aan sleutelkastjes. Zo is er voor iedereen wel een sleutelkastje te vinden. Heeft u vragen over sleutelkastjes? Neem dan gerust contact met ons op. Door de jaren ervaring van onze werknemers kunnen ze je bestaan met advies.