Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Stof- en waterzuigers

STOF- OF WATERZUIGER KOPEN?

Het is wel zo fijn als je huis lekker schoon is. Dat is niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook voor het oog. Met de grootste zorg een zuiver huis, daar gaan we bij VanMelis.be voor. Ervaar de kracht van onze schoonmaakapparaten!

24 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

24 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Stof- en waterzuigers

Een twee-in-één stofzuiger zou je hem ook kunnen noemen, want eigenlijk is hij een doodgewone stofzuiger "met een extraatje": hij zuigt niet alleen stof maar ook water.

Iedereen morst al eens een drankje, een hete koffie of een te vol glas frisdrank en daar sta je dan. Met een gewone stofzuiger maak je dat niet schoon, dus haal je emmer en dweil boven, je maakt een sopje en start met schoonmaken. Geen leuk karwei en bovendien behoorlijk tijdrovend.
In zo'n situatie komt de stof- en waterzuiger prima van pas: gewoon even de stekker in het stopcontact, opzuigen en klaar!

Maar dat is niet zijn enige verdienste. De water- en stofzuiger kan je ook prima inzetten om je vloer schoon te maken: giet een sopje erover en zuig alles vervolgens terug op. Stof, vuil en water, alles verdwijnt in een tel. Tank vol? Gewoon leeggieten in wc of afvoerput en je kan opnieuw starten.

De water- en stofzuiger komt in verschillende maten, formaten en sterktes. Je kiest het type toestel dat bij jou past, afhankelijk van het aantal keren dat je hem gebruikt en waarvoor je hem gebruikt.

Functioneel, tijdbesparend en handig!

Op zoek naar de beste stof- en waterzuigers?

Neem eens een kijkje in onze webshop! Het aanbod is zeer uitgebreid en biedt zeker wat je zoekt. Op de website vind je de beste modellen. Het maakt niet uit naar wat voor type je op zoek bent. Vergelijk gerust de prijzen met de gewone winkel. Je zal zien dat je veel geld kunt besparen op deze aankoop. Vragen? Neem gerust contact met ons op!