Onze medewerkers staan voor je klaar: +31528-204024
Houd order- en/of klantnummer bij de hand.

Let op: aanvraag van onderdelen slechts via e-mail

Hulp nodig? Bel +31528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Ventilatoren

VENTILATOR KOPEN?

Een goede ventilator is, vooral tijdens warme zomerdagen, altijd gewenst. Sowieso vinden we bij VanMelis.be een fris briesje op z'n tijd altijd wel prettig, vooral als de temperatuur in ons kantoor omhoogschiet. Bijvoorbeeld omdat we zoveel ventilator-orders op een dag verwerken! Check nu zelf ons ruime aanbod aan ventilators.

18 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

18 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Ventilatoren

De elektrische ventilator was één van de meest belangrijke elektrische uitvindingen aller tijden. De ventilator is een bouwsteen voor ondermeer geavanceerde technologieën en zorgt voor verse luchtaanvoer wat verkoelend werkt. Ventilatoren zijn noodzakelijk in computers, lasers, auto's en uiteraard voor het afkoelen van onze leefruimtes! Standaard toestellen wonnen de laatste decennia aan kwaliteit. Je vindt een breed scala plafondventilatoren, tafel-,en muurventilatoren enz. De meeste ventilators hebben verschillende standen, of zijn uitgerust met een timer en afstandsbediening. Let bij aankoop op het vermogen en de geluidswaarde!

De beste ventilatoren

Ben je op zoek naar de beste ventilatoren? Je hoeft hiervoor niet naar de gewone winkel. je kunt het voordelig online bestellen. Het online aanbod bij van Melis is enorm uitgebreid en biedt voor een ieder wel wat wils. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar staande ventilatoren, kleine ventilatoren, grote ventilatoren of juist super stille ventilatoren. Je vindt ze eenvoudig online. Tevens kun je hier terecht voor plafondventilators tegen de laagste prijs. Vragen? Neem gerust even contact op.