Onze medewerkers staan voor je klaar: +31528-204024
Houd order- en/of klantnummer bij de hand.

Let op: aanvraag van onderdelen slechts via e-mail

Hulp nodig? Bel +31528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Ventilatoren

VENTILATOR KOPEN?

Een goede ventilator is, vooral tijdens warme zomerdagen, altijd gewenst. Sowieso vinden we bij VanMelis.be een fris briesje op z'n tijd altijd wel prettig, vooral als de temperatuur in ons kantoor omhoogschiet. Bijvoorbeeld omdat we zoveel ventilator-orders op een dag verwerken! Check nu zelf ons ruime aanbod aan ventilators.

18 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

18 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Ventilator

De elektrische ventilator was één van de meest belangrijke elektrische uitvindingen aller tijden. De ventilator is een bouwsteen voor onder meer geavanceerde technologieën en zorgt voor verse luchtaanvoer wat verkoelend werkt. Ventilatoren zijn noodzakelijk in computers, lasers, auto's en uiteraard voor het afkoelen van onze leefruimtes! Standaardtoestellen wonnen de laatste decennia aan kwaliteit. Je vindt een breed scala plafondventilatoren, tafel- en muurventilatoren. De meeste ventilators hebben verschillende standen of zijn uitgerust met een timer en afstandsbediening. Let bij aankoop op het vermogen en de geluidswaarde!

Ventilator kopen? De beste ventilator koop je bij Vanmelis.nl!

Ben je op zoek naar de beste ventilator? Het online aanbod bij van Melis is enorm uitgebreid en biedt voor een ieder wel wat wils. Wat dacht je van een ventilator staand, een grote ventilator of juist een kleine ventilator? Misschien zoek je wel een plafondventilator met afstandsbediening? Je vindt ze eenvoudig online. Tevens kun je hier terecht voor plafondventilators tegen de laagste prijs. Vragen? Neem gerust even contact op.