Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Verwarming

VERWARMING KOPEN?

Een verwarming of open haard is méér dan alleen een warmtebron. Het is een vriend, iemand die je in koude dagen warm houdt. Iemand waar je altijd tegenaan mag kruipen, je bij thuis mag voelen. Bij VanMelis.be begrijpen we deze band met je verwarming en daarom bieden we je een ruim aanbod aan verwarmingsproducten aan. Het is trouwens geen goed idee om je heteluchtkanon (voor lange tijd) te omhelzen..

Producten 1 tot 60 van 118 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1 tot 60 van 118 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Verwarming

In de wintermaanden zonder verwarming zitten is niet fijn. Een bijverwarming is dan heel prettig om bij de hand te hebben. Op een onverwarmde zolder of slaapkamer, is elektrische verwarming in de vorm van een convectorkachel een comfortabele vervanging van een radiator. VanMelis.nl heeft een grote keus aan verwarmingselementen die bruikbaar zijn op de werkvloer maar ook binnen een huishouding. Een aantal artikelen op dit gebied zijn:

  • Werkplaatskachel
  • Elektrische convectorkachel
  • Badkamerverwarming
  • Terrasverwarmer
  • Ventilatorkachel en keramische kachel

Zuinig elektrisch kacheltje | Elektrisch kacheltje met thermostaat

Naast de standaard verwarming, biedt VanMelis.nl ook verwarmingen aan met verschillende functies. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een zuinig elektrisch kacheltje te kopen of een elektrisch kacheltje met thermostaat. Deze kacheltjes zijn milieu vriendelijker, omdat ze niet zoveel elektriciteit verbruiken en omdat je zelf bepaald hoe warm ze mogen worden, waardoor je onnodige warmte bespaard.

De beste verwarming vind je online

Zoek je een goede verwarming? Je hoeft hier niet langer voor naar de winkel. Je kunt deze het beste online bij Van Melis kopen. Hiermee kun je veel geld besparen. Het maakt niet uit naar wat voor soort verwarming je op zoek bent. Dit kan bijvoorbeeld een elektrische verwarming of elektrisch kacheltje zijn. Het is maar net wat je persoonlijke voorkeur geniet. Voor ieder is er wel een geschikte verwarming bij Van Melis. Vragen? Neem gerust contact met ons op!