Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Aanhangernetten

AANHANGERNET KOPEN?

Een aanhanger is reuzehandig om vanalles mee te vervoeren, maar dan wil je natuurlijk wel dat al je spullen het tot de eindbestemming halen. Het is niet erg handig om de helft van je lading onderweg te verliezen. Al is het maar voor de auto's die achter je rijden! Met een aanhangernet van VanMelis.be weet je zeker dat je geen spullen (meer) verliest en geen boete (meer) gaat krijgen. Koop het juiste formaat en blijf veilig spullen vervoeren met je aanhanger.

1 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

1 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Aanhangernetten

Zoek je het beste aanhangernet?

Kies voor een model dat goed bij je past. Je kunt een keuze maken uit een enorm groot assortiment. Je kunt hier ook terecht voor het beste afdeknet. Kies ook voor een exemplaar dat je vaak kunt gebruiken. Je kunt zowel kiezen voor een klein als groot model. Een afdeknet wordt ook veel verkocht. Dit is erg gemakkelijk om spullen af te dekken. Bijvoorbeeld bij slecht weer. Voor ieder aanhangernet kun je ook terecht op de website, vanmelis.nl. Het aanbod zal je zeker niet teleurstellen!

Met aanhangernetten blijft je lading goed op je aanhanger liggen

Een aanhanger om allerhande spullen op te vervoeren is heel handig. Maar het is wel belangrijk (onder andere voor de verkeersveiligheid ) dat je de lading onder het rijden niet verliest. Daar zijn aanhangernetten ideaal voor. Wie met een aanhanger met lading de weg opgaat is eigenlijk verplicht om een speciaal aanhangernet hiervoor te gebruiken. Het net is gemaakt van stevige materiaal en verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De aanhangernetten kun je gemakkelijk over de lading en aanhanger heen trekken en vast maken.