Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Barbecues

BARBECUE KOPEN?

Gezellig met de hele familie, het gezin of de vriendengroep barbecueën? Goed plan! VanMelis.be biedt een ruim aanbod aan barbecues en barbecueartikelen aan. Gaan we barbecueën op gas of op ouderwetse houtskool? De keuze is helemaal aan jou.

21 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

21 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Barbecues

Zoek je de beste barbecues?

Je vind deze online. Een bbq is altijd een goede aankoop. Een bbq kan je bijna het hele jaar door buiten gebruiken. Wanneer het niet regent en de lucht helder is kun je altijd een barbecue houden. Kies voor een grill, braadspit, pannen of accessoires online. Natuurlijk kunt je hier ook terecht voor het kopen van een complete barbecue tegen zo weinig mogelijk geld. Je krijgt op deze website gegarandeerd de beste kwaliteit tegen de laagste prijs.

Barbecue kopen?

Is gezelligheid voor jou essentieel? Dan is een barbecue een must-have. Met jouw familie of vriendengroep een gezellig avondje barbecueën, of gewoon met jouw gezin barbecueën. Het kan allemaal met de barbecues van van Melis.

Hou jij van de authentieke geur van vlees dat wordt gegrild? Vind jij de rook die van de barbecue afkomt ook lekker ruiken? Dan is een houtskool barbecue perfect voor jou. Of als jij die rook maar onnodig vind en je gewoon een barbecue wil die snel warm is, dan is een Gasbarbecue voor jou.