Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Beveiligingscamera's

Buitencamera Kopen?

Mensen hechten veel waarde aan de veiligheid van henzelf, geliefden of dieren. Van Melis heeft een ruim assortiment camerasystemen, WiFi deurbellen en beveiligingssystemen die er voor zorgen dat jij je nog veiliger kunt voelen. Onze slimme camerasystemen geven in het donker alsnog een helder beeld, doordat ze beschikken over infraroodlampen. Met deze beveiligingscamera's kun je met een gerust hart de deur uit.

Voor camera's die binnen te gebruiken zijn verwijzen wij je graag naar beveiligingscamera's binnenshuis.

14 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

14 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Veiligheid

Veiligheid is erg belangrijk voor de mens. Vaak zie je dat beveiligingscamera's die buiten hangen een erg onscherp beeld hebben. Met de slimme camera's van Van Melis is dit afgelopen. Deze camera's beschikken over infraroodlampen, waardoor er zelfs in het donker op beweging gereageerd wordt en er een scherp beeld gecreëerd wordt. Wij hebben niet alleen beveiligingscamera's voor buiten, maar hebben verder nog:

  • Deurbellen met camera
  • Binnencamera's
  • 180 graden camera's
  • 360 graden camera's
  • Verlichting met camera

Camerasysteem met touchscreen

Naast de standaard camera's die zijn te bedienen / bekijken via de app, biedt van Melis ook een compleet camerasysteem met touchscreen aan. Dit systeem beschikt over een camera met een kijkhoek van 90°. De beelden zijn in Full HD te bekijken via je smartphone of tablet. De camera is voorzien van vijf infrarood LED’s, waardoor er ook duidelijke beelden worden gemaakt in het donker. De beelden kunnen bekeken worden via de app of via het meegeleverde touchscreen. Op deze manier ben je altijd en overal op de hoogte van wat er thuis gebeurd.

De beste camerasystemen online

Zoek je een goed beveiligingssysteem? Je hoeft hier niet langer voor naar de winkel. Je kunt deze het beste online bij Van Melis kopen. Van Melis is niet alleen scherp geprijsd, maar heeft ook een ruim assortiment. Veel producten zijn te combineren, waardoor je thuis kunt genieten van optimale veiligheid.