8.8 / 10
5766 beoordelingen

Van Melis Webshop Trustmark   

Onze medewerkers staan voor je klaar: +31528-204024
Houd order- en/of klantnummer bij de hand.

Let op: aanvraag van onderdelen slechts via e-mail

Hulp nodig? Bel +31528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Bouwradio

BOUWRADIO KOPEN?

Harder werkers verdienen radiomuziek, klaar. Bij VanMelis.be shop je bouwradio's en een kabelhaspel. Alles om buitenwerkers in een goede sfeer te laten functioneren. Dat werkt wel zo prettig (én efficiënt)! 

4 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

4 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 

Koop ook een bouwradio online

Het aanbod is veel groter en de prijzen zijn een stuk lager. Waarom zou u hier meer voor betalen dan dat nodig is? Koop dit ook een stuk voordeliger online. Je kunt het beste exemplaar kiezen voor zo weinig mogelijk geld. Dit is zeer zeker een goede aankoop. U kunt kiezen voor een goedkoop of wat duurder exemplaar. Het is maar net wat je persoonlijke voorkeur geniet.


Kies de juiste Bouwradio

Bedenk goed bij aanschaf van een bouwradio waarvoor u hem gaat gebruiken. Is de radio bedoeld voor binnen? Of juist buiten op de bouwplaats? Is er een mogelijkheid dat de radio kan vallen? Let dan op bescheremende beugels op de radio. 
Wil je graag je eigen muziek kunnen luisteren op de radio? zit er een line in in? Of juist DAB+ 
Er zijn veel verschillende radio's voor veel verschillende doeleindes. 
Bouwradio
Zware werkzaamheden uitvoeren is net iets fijner met een happy deuntje op de achtergrond. Een bouwradio is voor menig professionele klussers een onmisbaar accessoire ! 

Er bestaan verschillende soorten bouwradio's in vele varianten. De meeste werken op een accu , want een bouwradio wil je immers overal kunnen zetten , ook op plekken waar geen stopcontacten te vinden zijn. Het draagbare toestel heeft meestal een robuust uiterlijk en is schokbestendige en stofdicht

Met een accu werfradio heb je altijd en overal muziek en dat verbetert de sfeer op het werk.