8.9 / 10
5631 beoordelingen

Van Melis Webshop Trustmark   

Onze medewerkers staan voor je klaar: +31528-204024
Houd order- en/of klantnummer bij de hand.

Let op: aanvraag van onderdelen slechts via e-mail

Hulp nodig? Bel +31528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Buitenkeukens

BUITENKEUKEN KOPEN?

Een keuken is niet alleen binnenshuis handig en gezellig, ook buitenshuis staat een keuken vaak erg goed. Met mooi weer of onder een onderkapping kun je lekker met het hele gezin genieten van een buitenlunch of -diner. Bij VanMelis.be koop je alles om dit te bewerkstelligen. Wat voor keuken gaat het worden?

21 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

21 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Buitenkeukens

Bent je op zoek naar de beste buitenkeuken?

Je vindt deze gemakkelijk online. Het online aanbod van buitenkeukens is een stuk groter als in de winkel. Je kunt een keuze maken uit de beste buitenkeukens. Het is maar net wat uw persoonlijke voorkeur geniet. Je zal zeker kunnen slagen in het vinden van de beste buitenkeuken. Koop ook de buitenkeuken die het beste bij je past. Je zal zeker geen spijt krijgen van deze aankoop. Je kunt er immers jaren lang van genieten. De kwaliteit is erg goed waardoor ze lang meegaan.

buitenkeuken kopen?

In de zomer een maaltijd buiten bereiden of een lekkere BBQ organiseren is met een buitenkeuken snel gerealiseerd. Het is prettig om alles bij de hand te hebben en in je eigen buitenkeuken de lekkerste gerechten klaar te maken. Beschermhoezen, bakplaten en grillroosters zijn in ruime mate los verkrijgbaar en in de webshop te vinden. Het Argentijnse grillrooster met de keramische coating is één van de beste onderdelen van de BBQ. De Cadac Argentine grill is uitermate geschikt voor alle Cadac buitenkeukens. Kijk voor nog meer losse onderdelen van de buitenkeukens op de website.