8.8 / 10
5766 beoordelingen

Van Melis Webshop Trustmark   

Onze medewerkers staan voor je klaar: +31528-204024
Houd order- en/of klantnummer bij de hand.

Let op: aanvraag van onderdelen slechts via e-mail

Hulp nodig? Bel +31528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Fietsenberging

FIETSENBERGING KOPEN?

Die trouwe fiets die jou elke dag heen en terug brengt naar het werk, verdient op z'n minst een plekje om te hangen of te staan. Bij VanMelis.be bieden we diverse fietsenberging aan, variërend van een fietshouder aan de muur tot een fietsenberging voor in de tuin.

6 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

6 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Fietsenberging

Heb je niet zoveel ruimte in huis, maar wil je toch graag je fiets binnen kunnen zetten? Dan kan onze fietsenberging misschien wel een oplossing voor je zijn. Je fiets ergens op kunnen bergen is veel makkelijker dan hem ergens neer te zetten en vervolgens keer op keer te moeten verplaatsen omdat deze in de weg staat. Hiervoor kun je een fietshouder gebruiken. Je hebt fietshouders voor aan de wand en voor aan het plafond.

Een fietshouder voor aan de wand is makkelijk in gebruik, snel te monteren, is opvouwbaar en kan 2 fietsen houden. Een fietshouder voor aan het plafond zorgt ervoor dat de fiets uit het zicht verdwijnt. Door de fiets aan de fietshouder te monteren en de fietslift omhoog te brengen, is je fiets makkelijk en goed opgeborgen.

Fietsenberging kopen

Een fietsenberging kopen doe je tegenwoordig online. Je kunt er je fiets in kwijt wanneer je maar wilt en je fiets staat hier veilig. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over je fiets. De fietsenbergingen zijn stuk voor stuk van de hoogst denkbare kwaliteit, dit terwijl de prijzen erg laag zijn. Dat is zeker een dik pluspunt!

Fietsenberging maken

Zelf een fietsenberging maken, is niet nodig! Voor minder dan €20 heb je al een complete fietsenberging. Deze fietsbergingen hebben een mooi design en een goede kwaliteit. Ze geven je de mogelijkheid om je fiets op te bergen wanneer je maar wilt, zonder veel plek in beslag te nemen.