Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Insectendoders

insectendoder kopen?

Bij Van Melis op kantoor vinden wij niets vervelender dan muggen, vliegen of ander lastig vliegend tuig. Gelukkig bieden we verschillende soorten insectendoders aan, variërend van een elektrische vliegenmepper tot een vliegenlamp. Fijn, dan hoeven we geen collega meer rond te laten huppelen met een slap vliegenmeppertje.

24 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

24 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Insectendoders

Ben je op zoek naar de beste insectendoders?

Weinig mensen houden van insecten. Zeker wanneer dit wilde insecten zijn. Een insectendoder kan de oplossing zijn. Het maakt niet uit naar wat voor soort insectendoders je op zoek bent. Je kunt gemakkelijk de beste insectendoders online bij Vanmelis.nl vinden. Het aanbod is enorm en de prijzen zijn laag. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een vliegenlamp of Eurom Fly Away. Voor iedere insectendoder kun je terecht op deze site. 

Heb je last van insecten?

Dat is natuurlijk knap vervelend. Niemand wil blijven zitten met insecten. Het is heel erg vervelend en kan ongezond zijn. Voorkom dan ook dat insecten een kans krijgen in jouw huis. Pak het probleem direct aan met een goede insectendoder. Wil je graag nog verdere informatie, neem dan snel contact op met ons!