8.8 / 10
5766 beoordelingen

Van Melis Webshop Trustmark   

Onze medewerkers staan voor je klaar: +31528-204024
Houd order- en/of klantnummer bij de hand.

Let op: aanvraag van onderdelen slechts via e-mail

Hulp nodig? Bel +31528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Skottelbraai

SKOTTELBRAAI KOPEN?

Met een skottelbraai bereid je de allerlekkerste gerechten. Je vindt bij VanMelis.be alles om een heerlijk diner op tafel te zetten, variërend van een complete skottelbraai tot een bakplaat en een paellapan. Laat de chefkok in je los!

12 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

12 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

De skottelbraai: perfect voor elke gelegenheid!

Hoeveel verwachte of onverwachte gasten er ook komen, en wat je ook wilt klaarmaken: met de Cadac skottelbraai heb je altijd voldoende ruimte om lekker eten te bereiden! Op de grote, ronde plaat is het mogelijk om haast alle denkbare gerechten klaar te maken

Wil je een skottelbraai aanbieding?

In onze shop vindt je altijd een goede skottelbraai aanbieding! De Cadac skottelbraai is van goede kwaliteit en is te koop met allerlei handige accessoires, waaronder een barbecue rooster, een pandrager, verschillende deksels, een magnetische set tangen en een speciale reiniger. De skottelbraai beschikt over een handig rekje, waardoor je benodigdheden als olie, knoflook en kruiden altijd binnen handbereik kunt zetten. De Cadac skottelbraai is zeer makkelijk in gebruik en simpel schoon te maken, zodat je hem keer op keer met veel plezier kunt gebruiken. Laat de chefkok in je los en ontdek de ontelbare mogelijkheden van een skottelbraai!