Onze medewerkers staan voor je klaar: +31528-204024
Houd order- en/of klantnummer bij de hand.

Let op: aanvraag van onderdelen slechts via e-mail

Hulp nodig? Bel +31528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Terrasverwarmers

TERRASVERWARMER KOPEN?

Een eigen terras is gezellig en biedt volop geniet-momentjes, ook wanneer de avonden frisjes beginnen te worden. Je wilt dan natuurlijk zo lang mogelijk genieten van de buitenlucht, maar geen kou lijden. Bij VanMelis.be bieden we je een enorm aanbod aan terrasverwarmers aan, variërend van staande terrasheaters tot plafond inbouw terrasverwarmers tot hangende infrarood terrasverwarmers. Nooit meer in de kou zitten!

Producten 1 tot 60 van 86 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1 tot 60 van 86 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Terrasverwarmer

Een feestje kunnen geven op uw terras, ook in de winter

Wil je graag wat meer uw terras kunnen gebruiken, maar lukt dit je nu niet, omdat het te koud is? Dan kun je altijd kiezen voor de aanschaf van een terrasverwarmer. Hierdoor kun je deze aanzetten, ku je buiten zitten en genieten samen met vrienden of familie terwijl het koud is, met toch een verwarmd terras. Wij bieden terrasverwarmers aan tegen zeer interessante prijzen. Wil je er graag meer over weten, bekijk dan zeker het aanbod dat je online kunt terugvinden.

Kies voor het beste model!

Je kunt een keuze maken uit de meest verschillende modellen. Kies bijvoorbeeld voor een terrasverwarmer gas dat erg voordelig is. Natuurlijk kun je ook voor een ander soort terrasverwarmer kiezen. Kies ook voor een model dat goed bij je past. Je kunt online kiezen uit het grootste aanbod en zult dus zeker kunnen slagen in het vinden van een goed model. Kies bijvoorbeeld voor de staande terrasverwarmer.