Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Bankslijpmolens

Bankslijpmolen bestellen?

Een bankslijpmolen is het ideale product voor de fanatieke klusser. Met deze slijpmolen kun je namelijk zowel slijpen, ontbramen maar ook ontroesten en natuurlijk ook slijpen. Deze combi machine is daarnaast ook geschikt voor handgereedschap. De molen beschikt over twee verschillende droogslijpstenen, namelijk de korrel 36 en korrel 80. Dankzij deze twee stenen die zeer snel lopen kun je in een korte tijd slijpen, scherpen of een van de andere toepassingen uitvoeren. Ook is er een ander voordeel van deze combi molen; namelijk dat 1 rotoras ervoor zorgt de machine een hogere en langere levensduur heeft. Verder zijn jouw ogen altijd goed beschermt aangezien er een groot spatglas is.

2 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

2 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Bankslijpmolens kopen

Bij het bankslijpmolens kopen is het belangrijk om goed op te letten over de motor. De motor zegt dan ook veel over het product in het algemeen en natuurlijk ook de kwaliteit. Een goede motor is namelijk onderhoudsvrij en daarnaast moet een goede motor ook helemaal geen geluid maken.

Het grootste aanbod

In onze webshop kun je kiezen uit een zeer groot aanbod van de beste bankslijpmolens die multifunctioneel zijn. Hierbij zijn er verschillende aanbiedingen waardoor je nog goedkoper uit bent. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de PowerPlus Pow5100 slijpmachine met een vermogen van 120 watt en een diameter van 125mm.