Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Bouwlamp

Bouwlamp kopen?

Voor het klussen is het belangrijk een goede bouwlamp aan te schaffen. Je moet dan ook goed kunnen zien. Een goede lamp is dan ook goed geschikt voor tijdens het klussen, maar ook voor de buitenverlichting. De lamp is vaak oplaadbaar en is voorzien van een zeer sterk en helder licht. Kies voor een lamp met een minimaal vermogen van 10 watt. Wanneer je een lamp aanschaft met minder vermogen, zal het licht minder fel zijn, en zul je minder goed kunnen zien. De meeste van deze lampen voor het bouwen werken op een zeer krachtige lithium ion accu en kunnen dus ook lang mee. Deze accu is eenvoudig te vervangen.

10 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

10 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Bouwlampen bij Van Melis

Bouwlampen bestellen doe je in de online webwinkel van, vanmelis.nl Op onze website kun je kiezen uit een zeer groot aanbod van verschillende bouwlampen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Brennenstuhl 1172620 power jet light bouwlamp die is gemaakt van 4 x 36 watt. Deze lamp heeft dan ook 4 verschillende lampen die samenwerken en een zeer helder licht creëren. 

De werklamp

De werklamp is erg krachtig en word dan ook vaak all round genoemd. Dit houd in dat je hem makkelijk mee kunt nemen en kunt gebruiken voor klusjes binnen en buiten huis.