Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Stroomverdeelkasten

Stroomverdeelkast

Voor verschillende soorten toepassingen kan het vaak handig zijn om een stroomverdeelkast te hebben. Door zo'n kast kun je de stroom veel beter verdelen over verschillende soorten apparaten en daarnaast kun je ook goed in de gaten houden hoeveel stroom 1 machine krijgt. Dit zegt veel over bijvoorbeeld de werkzaamheid van de machine en ook is er vaak de mogelijkheid om de stroom groter of kleiner te maken. Wanneer je wil dat een bepaalde machine sneller en harder gaat werken kun je deze machine meer stroom geven, en een ander machine juist weer minder.

29 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

29 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Meer informatie

Er zijn dus veel mogelijkheden en toepassingen met het verdelen van de stroom. De stroomverdeelkast is een betrouwbaar product dat door erg veel consumenten en bedrijven word gebruikt. Het is dan ook zeer veilig en zeer eenvoudig om te gebruiken. Op Vanmelis.nl kun je kiezen uit vele topmerken die een groot aanbod hebben aan verdeelkasten. Kies voor een merk dat je fijn vind, of kies voor een product met een goede kwaliteit én een goede prijs. 

De beste producten

De Brennenstuhl 1151160 pneumatische hangende stroomverdeler werkt zeer eenvoudig. Er is een snoerlengte van 5m waarop je hem kunt aansluiten. Daarnaast kun je 3 keer een 230 volt bron aansluiten.