Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Handgereedschap

HANDGEREEDSCHAP KOPEN?

Bij VanMelis.be geloven we in de kracht en efficiëntie van handgereedschap. Want hóe handig is een verstelbare schraag, een nietapparaat, een laserwaterpas of een rioolontstopper? Héél handig. We verkopen handgereedschap van hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. En zo onderscheiden we ons van concurrenten!

46 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

46 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Handgereedschap kopen?

De webshop heeft voor vele werkzaamheden handgereedschap in het assortiment. Voor de stratenmaker, de tuinier en de klusser is er een groot aantal gereedschappen die het karwei een stuk gemakkelijk maken. Het handgereedschap is van goede kwaliteit en gaat dus jaren mee. Ook de huis, tuin en keukenklusser kan bij Van Melis terecht voor eersteklas materiaal. De aantrekkelijke prijs en een goed overzicht op de website geven een realistisch beeld van het handgereedschap. Producten die bij Action worden verkocht kunnen defect raken. Deze webshop verkoopt verschillende onderdelen van deze producten, zodat je niet direct bepaalde artikelen weg hoeft te gooien. Kijk eerst even in het assortiment.

Handgereedschap timmerman

Op zoek naar het beste handgereedschap voor de timmerman? Je vindt het beste handgereedschap online bij Van Melis. Zo heb je alle spullen in huis die een timmerman meebrengt. Je komt dan zeker niets tekort bij het timmerwerk.Vragen? Neem gerust eens contact op!