Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Glassnijders

Met een glassnijder je wijnglazen pimpen!

Snijden van glazen flessen is leuk, gemakkelijk en goed voor het milieu. Een glassnijder maakt het mogelijk om op een veilige manier unieke decoratieve stukken voor je huis te maken. Of maak een persoonlijk geschenk: een wijnfles of originele likeurfles kan je omtoveren tot kaarsenhouder, vazen, plantenpotjes...Met lege flessen kan je leuke DIY’s knutselen, en voorkomt een bezoek aan de spoedarts met snijwonden in de handen!

2 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

2 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Glassnijder kopen

Heel wat doe-het-zelf truckjes staan online : met touw, aceton, olie, aanstekers en koud water...het lijkt me allemaal niet zonder gevaar. Een glassnijder kopen, is geen dure investering en maakt het snijden veel veiliger! Met een glassnijder kun je allerlei flessen of potten snijden van een diverse dikte en diameter.
Een kwalitatieve snijder heeft een stevige omhulsel en zorgt ervoor dat flessen zo recht mogelijk worden gesneden.!

Werkwijze

De glassnijder pas je aan aan de grootte van de fles. Bepaal de snijlijn door de fles een paar keer rond de scherpe tandjes te draaien.De snijlijn moet een drietal keer worden opgewarmd en daarna afgekoeld met koud water. De bovenkant zal zich afsplitsen van onderkant van de fles. Met polijst papier of -poeder kan je de randen mooi egaal opwrijven.