Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Messen- en scharenslijper

Scharenslijper kopen?

Er zijn veel verschillende soorten handgereedschappen die elke Nederlander wel in zijn huis zou moeten hebben. Een belangrijk product hiervan is natuurlijk de slijper. En dan niet zomaar een slijper, nee de scharenslijper. Deze slijper is geschikt voor zowel messen als voor scharen. Bij scharen moet je denken aan scharen voor in de tuin, om bijvoorbeeld verschillende heggen en tuinen bij te houden, maar ook kan je scharen gebruiken voor in huis om dingen te knippen. Wanneer deze producten niet goed scherp zijn, zullen ze minder goed functioneren. Door ze regelmatig te slijpen kan je makkelijker het eten bereiden en daarnaast ook genieten van een beter eindresultaat.

2 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

2 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

messen en scharenslijper

Zo'n scharenslijper is dus multifunctioneel aangezien het zowel voor messen als voor scharen is te gebruiken. De Kreaktor KRT 001120 is een goede 2 in slijper. Deze heeft een handbescherming zodat er geen kans is dat je jezelf bezeert en/of pijn doet. Deze word dan ook door veel Nederlanders gebruikt, en is wellicht ook een goede keus voor jou.

Van Melis

Een ander goede slijper, die we kunnen aanraden aan je, is de Powerplus Pow X1350 slijper. Deze slijper heeft een vermogen van 96 watt en bezit daarnaast ook nog over een borenslijper.