Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Ratelhamer

Ratelhamer kopen?

Je hebt het vast wel eens meegemaakt in de werkplaats; je hebt geen hamer bij de hand en dus kan je de ratel gebruiken als hamer. Echter is dit niet de bedoeling van de ratel en kan deze op korte termijn ook hierdoor kapot gaan. Gelukkig is er dan ook de ratelhamer wat een combinatie is tussen deze twee handige producten. Deze ratel en hamer tegelijk kan tegen een zware belasting van maar liefst 600nm, wat heel wat is. Ook kan de hamer tegen een flinke klap en maakt het dus niet uit waarvoor je hem wilt gebruiken.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Meer informatie

Sinds 2012 is deze hamer op de markt gekomen en sinds de uitvinding hiervan zijn er veel verschillende modellen en varianten uitgekomen. Op de website van Vanmelis.nl kan je zelf een keus maken uit het grote aanbod van dit soort hamers. Wel is het handig om meteen de juiste spullen erbij aan te schaffen, zodat je deze niet later alsnog hoeft te kopen.

Ratelhamer kopen

De Wera Kloss 1/2 ratelhamer kopen die omkeerbaar is en word geleverd in een all inclusive set is zeker een aanrader. Op dit moment is deze hamer ook nog eens in de aanbieding en kun je profiteren van een extra lage prijs.