Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Schroevendraaiers

schroevendraaiers kopen

Met een schroevendraaier kunnen schroeven worden aangebracht en verwijderd. Een schroevendraaier bestaat uit een handvat, steel en het uiteinde. Het uiteinde kan verschillende uitvoeringen hebben. Ze zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Het uiteinde is zo gevormd dat hij in de kop van de schroef zal passen. Zo zijn er bijvoorbeeld schroevendraaiers die voorzien zijn van een platte punt, maar ook die een kruiskop of stervorm hebben. Schroevendraaiers worden van een goede staalsoort vervaardigd, zodat ze bij een goed gebruik praktisch nooit stuk zullen gaan.

5 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

5 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Schroevendraaiers?

Het handvat
Het handvat wordt vaak van een slagvaste, onbreekbare kunststof gemaakt. Het handvat van een schroevendraaier moet goed in de hand liggen.

Eisen
Het uiteinde moet overeenkomen met de grootte en de vorm van de schroef. De grootte van het uiteinde moet overeenkomen met de grootte van de schroef. Is hij te groot dan kan een schroef gemakkelijk stuk worden gedraaid. 

Elektrische schroevendraaier 
Moeten er veel schroeven worden vast en losgedraaid dan is het handig om een elektrische schroevendraaier te gebruiken. In zo'n elektrische schroevendraaier kunnen losse schroefbits worden gebruikt. De stiftjes die in deze schroevendraaiers worden geplaatst hebben een zeskantige vorm. De kop kan plat, kruisvormig of stervormig zijn. De bits worden vaak in de magnetische houder geplaatst die in de machine wordt geklemd.