Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Stenenknippers

stenenknippers kopen

Wanneer u bestrating aan wil leggen in uw tuin, is een stenenknipper ideaal. Je knipt makkelijk de stenen bij zodat ze precies passen waar het nodig is.

Bij vanmelis.nl hebben wij een ruim assortiment aan stenenknippers voor een erg mooie prijs. Veel keuze voor een mooie prijs dus!

10 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

10 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Stenenknipper kopen?

Met stenenknippers kun je klinkers en andere soort bestrating op maat maken

Stenenknippers vallen echt onder de categorie gereedschap voor het bestrating. Stel je voor dat je buiten klinkers of een andere soort bestrating op je terras wil gaan leggen, dan is een stenenknipper ideaal om te gebruiken. Uiteraard heb je naast hele klinkers of tegels ook halve nodig om de bestrating mooi en goed passend te krijgen. Daarvoor zijn stenenknippers het ideale gereedschap. Dankzij de goede en vooral flexibele messen knipt dit gereedschap moeiteloos door klinkers en tegels.

Het is daarnaast ook heel handig dat stenenknippers verrijdbaar zijn. Zo kun je makkelijk je stenenknipper verplaatsen en hoef je niet telkens de stenen heen en weer te dragen.

Milieuaspecten stenenknipper

Met een stenenknipper voorkom je zoveel mogelijk uitval van stenen. Met een stenenknipper denk je dus ook nog eens aan het milieu. Je bespaart grondstoffen én je vermindert de hoeveelheid van het af te voeren puin.

Stenenknipper online bij Van Melis!

Voor grote en kleine, maar ook dikke en dunne stenen kun je bij Van Melis terecht voor het kopen van een stenenknipper online. Met kniplengtes van 150 tot 430 mm en knipdiktes van 10 tot 120 mm tot en met 10 tot 350 mm kun je elke steen makkelijk op maat knippen.

Ons assortiment van Matom bestaat uit stenenknippers, kalkzandsteenknippers, gasbetonknippers, gipsblokkenknippers en klinkerknippers: kortom, een ruim aanbod dus! Daarnaast wordt de kwaliteit onderstreept met een uitzonderlijke garantie van maar liefst 7 jaar!

Heb je vragen over een stenenknipper of over de aankoop ervan? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan altijd met advies klaar om je op weg te helpen.