I.v.m. het Corona-virus en daarom enorme drukte bij onze vervoerders kunnen wij onze levertijden niet garanderen zoals u van ons gewend bent. Onze klantenservice is wel bereikbaar maar erg druk. Heeft u toch een vraag, stel deze bij voorkeur per email. Onze excuses voor het ongemak.×

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Grondsleuvenfrees

Een grondsleuvenfrees is ideaal als je leidingen, of drainage wil aanleggen in de grond

Een grondsleuvenfrees is een machine of apparaat die wordt gebruikt voor het maken van sleuven in de wat vastere grondsoorten. Heb je bijvoorbeeld een stuk zware kleigrond waar je buizen of leidingen in aan wil leggen dan is het veel gemakkelijker om met een grondsleuvenfrees de sleuven hiervoor uit te graven. dat is met de hand gewoon onbegonnen werk. Je kunt met een grondsleuvenfrees best diepe sleuven graven zo ongeveer tot 60 centimeter. Ideaal als je drainage wil gaan aanleggen in je tuin.

1 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

1 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Grondsleuvenfrees kopen?

Doe dit online. Je kunt hier veel geld op besparen. Het online aanbod bij Van Melis is daarbij een stuk uitgebreider als in de winkel. Je kunt een keuze maken uit het grootste assortiment. Kies voor een grondfrees die goed bij je past. Je kunt voor iedere grondfrees kiezen die je maar wilt.