Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Brennenstuhl

BRENNENSTUHL KOPEN?

Brennenstuhl is in 1958 opgericht door Hugo Brennenstuhl in Tübingen, waar nu nog steeds het hoofdkantoor staat. Brennenstuhl is behalve een producent van o.a. verlichting, kabelhaspels en verlengkabels ook een fabrikant op het gebied van energiedistributie.

Producten 1 tot 60 van 77 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1 tot 60 van 77 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Brennenstuhl stroomverdelers

Brennenstuhl staat vooral bekend om zijn kabelhaspels. Wat voor klus je ook hebt, er is altijd wel kabelhaspel die erbij past. Brennenstuhl is opgericht in 1958 en heeft sindsdien een sterke naam opgebouwd op het gebied van kabels en stroomvoorzieningen. Men heeft drie kernwoorden die de basis voor het bedrijf vormen: de mens, het gamma en de wereld. Men is actief in ruim 100 verschillende landen en hun producten zijn bijna in elke bouwmarkt wel te koop.

Brennenstuhl kabelhaspel

Het populairste en meest verkochte product is de Brennenstuhl kabelhaspel. De keuze is heel divers. Van eenvoudige kabelboxen tot automatische oprolboxen, die je aan de wand of het plafond kan ophangen en waarbij de kabel automatisch opgerold wordt. De Super-Solid kabelhaspels zijn speciaal gemaakt voor in de nijverheid of de bouw en heeft een stalen frame. Ook de tuinhaspels zijn populair. Deze haspels, speciaal voor in de tuin, hebben een gepatenteerd design, zodat knopen in de kabels uitgesloten is.

Brennenstuhl producten

Niet alleen heeft Brennenstuhl kabelhaspels. Ook losse verlengkabels in allerlei soorten, maten en kwaliteiten behoren tot de collectie. Ook handige mobiele en compacte stroomverdelers zijn heel handig op een bouwplaats om alles van stroom te voorzien. Daarnaast heeft men een hele diverse collectie aan stekkers, koppelingen en stopcontactdozen.