Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Cadac

CADAC KOPEN?

Al meer dan 60 jaar maakt CADAC deel uit van de Zuid-Afrikaanse braai cultuur. De blauwe gasfles en beroemde Skottelbraai zijn onderdeel geworden van de Zuid-Afrikaanse, maar inmiddels ook van de Nederlandse outdoor levensstijl. Dankzij innovaties op het gebied van braaien, zoals het CADA Modular System, kunnen de Braai Masters hun culinaire vaardigheden uitbreiden en ontdekken dat er meer te braaien valt dan alleen vlees! Het woord 'braai" is Afrikaans en betekent letterlijk "barbecue" of "grill". Een braai is echter meer dan alleen een barbecue in Zuid-Afrika. De manier van eten bereiden tijdens een braai is vergelijkbaar met die van een barbecue, maar de tradities rondom een braai zijn veelomvattender. Vroeger gebruikte men hout tijdens een braai, maar tegenwoordig maakt men gebruik van houtskool en briketten. De laatste jaren beschikken veel huishoudens ook over een braai, vanwege het gemak.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Cadac skottelbraai

De Cadac Skottelbraai is geschikt voor op vakantie, maar ook voor thuis in de achtertuin. De Skottelbraai is iets anders dan de standaard barbecue; de skottelbraai heeft meer functies, doordat deze verschillende kookoppervlakken heeft. Hierdoor kunt u naast grillen ook bakken, wokken en koken. De skottelbraai heeft een simpel en licht design, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is en in elkaar te schroeven is.

Skottelbraai onderdelen

De skottelbraai bevat diverse onderdelen die u kunt bestellen via vanmelis.nl. De skottel top is de platte pan waarop allerlei gerehten op kunnen worden bereid. Dit kunnen roerbakgerechten zijn, maar ook eieren, pastagerechten en allerlei soorten vlees.

Naast de platte plaat bieden we een scala aan platen aan die gebruikt kunnen worden voor de skottelbraai. Verder kunt u in deze categorie ook terecht voor deksels, aanstekers, flessenopeners, snelstarters, beschermhoezen, thermometers en draaispitten.

Skottelbraai kopen?

Wat u ook maar zoekt betreffende skottelbraai kunt u hier vinden op vanmelis.nl! Eet snel, gemakkelijk en simpel! Haal het beste uit uw skottelbraai en bestel snel!

Heeft u vragen over een product of wilt u bulk inkopen doen, neem dan gerust contact met ons op.