Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Einhell

EINHELL KOPEN?

Einhell is een Duits bedrijf dat is opgericht in 1964 in Landau an der Isar en maakt vooral gereedschap. Het is het uitgegroeid tot een erg groot bedrijf en tegenwoordig actief in bijna heel Europa.

13 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

13 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Einhell gereedschappen en onderdelen

Einhell behoort tot één van de gerenommeerde gereedschapsmerken. De hoofdvestiging staat in Frankrijk en heeft een kantoor in Breda. Einhell Nederland is een 100% dochter van Einhell Germany AG met ongeveer 1000 personeelsleden. Men is gespecialiseerd in ontwerp, ontwikkeling en verkoop van elektrisch gereedschap en powertools.

Einhell gereedschap

De collectie gereedschappen is zeer omvangrijk en bestaat uit groter gereedschap tot klein gereedschap. De collectie zaagmachines bestaat uit o.a. cirkelzaag, afkortzaag, decoupeerzaag en tegelzaag. De boormachines van de klopboormachine tot de accuboormachine. De schuurmachines zijn er in de types band-, multi-, en vlakschuurmachines. Voor elke klus is er wel gereedschap. Maar ook voor de tuin zijn er vele gereedschappen te koop. Van kettingzagen tot Hakselaars en van grasmaaier tot heggenschaar en dat alles weer in diverse soorten. En laten we niet vergeten de zwaardere werkplaatsmachines en generators en kabeltaken.

Einhell onderdelen

En uiteraard blijft het niet alleen bij gereedschappen. Ook is men groot in onderdelen, zoals alle verschillende soorten schuurpapier en schuurbanden voor de schuurmachines, Talloze verschillende zagen die op het gereedschap past, boorsets, freessets, ook allemaal weer toepasbaar op het gereedschap. Zoek je een specifiek onderdeel? Gegarandeerd zul je het vinden. Ook voor in de tuin zijn alles losse onderdelen en accessoires te verkrijgen.