Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Greenworks

Greenworks

Op het gebied van tuingereedschappen is het merk Greenworks één van de leidinggevende merken. Het hoofdkantoor van hen staat in China, met diverse regionale kantoren over de rest van de wereld. Greenworks staat voor milieuvriendelijk. Dit komt in al hun producten terug, door middel van hergebruikte materialen en het gebruik van accu’s. Omdat het gereedschap en tools van Greenworks op accu werken zijn al hun producten gerangschikt naar voltage van 24, 40, 60 en 80 volt.

Producten 1 tot 60 van 178 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1 tot 60 van 178 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Greenworks gereedschap

Het aanbod accu gereedschappen is zeer omvangrijk. Het voordeel van deze gereedschappen is dat de accu’s onderling verwisselbaar zijn. De accu van een heggenschaar kan je ook gebruiken in een grasmaaier. De collectie tuingereedschappen bestaat onder meer uit bladblazers, heggenscharen, grasmaaiers, hogedrukreinigers, sneeuwruimers en grastrimmers. Maar niet alleen tuingereedschap. Greenworks tools, zijn handige doe-het-zelf tools, zoals accuboormachines, schaafmachines en cirkelzagen. Eigenlijk kan je hier alles verkrijgen voor zowel in huis als buiten het huis.

Accu

Ook verkoopt men losse accu’s en bijbehorende laders. Deze acculaders en accu’s kunnen volledig los van elk apparaat gebruikt worden en van het ene apparaat in het andere apparaat gezet worden. Dit maakt de producten efficiënt en bovenal milieuvriendelijk.