Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

OutTrade

OUTTRADE KOPEN?

Je betaalt bij Van Melis een mooie en eerlijke prijs voor het complete assortiment buitenartikelen van leverancier OutTrade. Dat betekent hoge kortingen op terrasverwarmers, barbecue artikelen, vuurkorven en meer. Zorg dat je niet teveel betaalt voor het OutTrade assortiment en koop bij Van Melis!

Producten 1 tot 60 van 90 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1 tot 60 van 90 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Outtrade terrasverwarmer

Terras verwarmers zijn prettig in het gebruik, om de wat frissere zomeravonden warm door te brengen. Een terrasverwarmer wordt meestal in de zomer benut, wanneer het na een warme dag te koud is om buiten te zitten. Vooral wanneer de zomer op zijn einde loopt, is het de terrasverwarmer die zo'n avond buiten doorbrengen kan verlengen. Terrasverwarmers zijn er voor aan de muur, het plafond, inbouw in het plafond en als parasol en partytent-heater.

OutTrade

Een bekend merk op het gebied van terrasverwarmers, is OutTrade. Outtrade heeft zich ontwikkeld tot wereldwijde importeur, groothandel en leverancier van hoogwaardige elektrische en gasgestookte terrasverwarmers, tuinhaarden en barbecues en een scala aan accessoires voor in de tuin. Met een Outtrade heater heeft u altijd succes. Zowel in de particuliere als in de bedrijfsmatige sfeer geven deze terrasverwarmers een prettige stemming. Mensen die het wat kouder krijgen op de late avond, blijven wat langer hangen en kunnen blijven genieten van de gezellige ambiance. De heater voor aan het plafond is een prima optie, maar ook de staande terrasverwarmers geven uitstekend warmte. Terras heaters kunnen ook worden gebruikt om de rokers een warme plek te geven. 

Populair merk

De Outtrade terrasverwarmer is een duurzaam apparaat wat dus lang meegaat. Seizoenen lang plezier van een verwarmd terras. Zelfs in de wintermaanden heeft u nog profijt van een OutTrade heater. Een winter BBQ of een kerstborrel kunnen zo prima op uw winterterras worden georganiseerd. Kijk voor meer informatie verder in de webshop van Van Melis.