Onze medewerkers staan voor je klaar: +31528-204024
Houd order- en/of klantnummer bij de hand.

Let op: aanvraag van onderdelen slechts via e-mail

Hulp nodig? Bel +31528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Powerplus

POWERPLUS KOPEN?

Powerplus is opgericht in 1999 en is sinds 2008 gevestigd in Heerenveen. Het bedrijf is een dynamisch familiebedrijf en fabrikant van elektrisch- en handgereedschap en levert allerlei soorten gereedschap.

Producten 1 tot 60 van 568 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1 tot 60 van 568 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Powerplus gereedschappen

Powerplus biedt allerlei gereedschap voor in en om het huis. Als u dus een doe-het-zelf klusser bent, dan weer u dat u met dit gereedschap altijd goede kwaliteit gereedschap in huis heeft, voor elk mogelijke klus. Het assortiment is heel divers en ook nog eens voor een goede prijs. 

Powerplus gereedschap

Er zijn verschillende soorten gereedschap te koop. Zoals bijvoorbeeld de boormachines. Zeer krachtig, maar door de aluminium behuizing toch weer heel licht. Maar ook als u wat te zagen heeft, dan kan u kiezen uit diverse soorten zagen, zoals de decoupeerzaag of een cirkelzaag. Als u na het zagen, het hout nog moet schuren, dan kiest u de door u gewenste schuurmachine of een schaafmachine. Als u gereed bent met de klus, gebruikt u de krachtige Powerplus stofzuiger om de boel te reinigen.

Powerplus tools

De powerplus tools zijn handige, lichte, kleiner gereedschappen, die altijd handig zijn om in huis te hebben. Voor als u onverwachts iets moet schuren, gebruikt u de multitool schuurmachine, die heel compact is en in elk hoekje kan komen. Of u gebruikt de multitool 300w powx1345, met allerlei diverse opzetstukken. Dit maakt deze tool multifunctioneel. Zo kan u met één tool zagen, snijden, schuren, ruwen en snijden. Geleverd inclusief bijpassende koffer.