Winkelwagen

Hulp nodig? Bel 0528-204024
Let op: aanvraag onderdelen via e-mail

Onderdelen AEG Powertools

AEG POWERTOOLS ONDERDELEN KOPEN?


Wij kunnen (veel) onderdelen en accessoires leveren voor producten van AEG Powertools. Ben je op zoek naar een accessoire of onderdeel dat je niet kunt vinden op onze website? Vraag dit dan op via e-mail. 

  1. Stuur een e-mail naar info@vanmelis.be
  2. Vermeld het merk, type en soort machine
  3. Vermeld ook het modelnummer. Dit staat op het typeplaatje. Het beste is om een foto van het typeplaatje mee te sturen. Hierop kan de leverancier zien om welke uitvoering het gaat. Onderdelen kunnen onderling per type verschillen.
  4. Na ontvangst van je e-mail, sturen wij deze door naar de leverancier. Binnen 2 werkdagen krijgen we normaal gesproken bericht. We laten je dan weten of het benodigde leverbaar is en wat de kosten hiervan zijn.


Het is NIET mogelijk onderdelen te bestellen per telefoon. We kunnen je uitsluitend helpen wanneer je ons een e-mail stuurt, met daarin de nodige informatie zoals hierboven beschreven.

10 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

10 Product(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Onderdelen AEG Powertools

AEG Powertools

AEG Powertools is dan ook het naam van een bedrijf dat een zeer grote diversiteit aanbied van materialen en machines die vooral zijn gericht op het doe je zelf gebruik. Zo kun je denken aan boormachines, maar ook houtzagers en schroevendraaiers behoren tot de mogelijkheden.

AEG power tools

Er zijn dan ook verschillende van deze tools online te koop. Deze tools zijn bijna allemaal geschikt om te gebruiken voor in de werkplaats, maar ook kun je sommigen in de tuin gebruiken en/of op andere locaties. Een belangrijk product dat elke klusser zou moeten hebben is een goede zaag. Kies bijvoorbeeld voor de Decoupeerzaag van AEG Powertools. Naast een goede zaag kun je ook kiezen voor een van de verschillende ratelkoppen.